Nederland in 80 dagen

Dag 36, 31 mei 2023, rustdag doorgebracht in Scherpenzeel

Tja, daar ben je dan weer (even) thuis. Maar wel met een leuke missie. De route wijzigen voor de ontmoeting die ik heb gehad op dag 17, 12 mei, met de burgemeester van Laarbeek, Frank van der Meijden. Hij wilde graag dat ik door zijn gemeente zou wandelen. En dat is o.a. De reden dat ik nu even thuis ben om de route aan te passen. En tevens is het op de laatste woensdag in mei ook altijd de traditionele jaarmarkt in Scherpenzeel. En daarom heb ik besloten om een kraampje te huren en op de jaarmarkt nog maar eens extra aandacht te vragen voor mijn wandelactie en missie voor de kinderen met een spierziekte.

Deze dag heeft aan verkoop van knuffels en donaties iets meer als 200 euro opgebracht, weer een mooi extra resultaat. En daarmee is ook inmiddels ruim 13.000 euro opgehaald in totaal. Aangezien ik graag minimaal 15.000 euro als eindresultaat wil ophalen, is er dus nog bijna 2.000 euro te gaan. Het is vandaag veel praten en weinig lopen, en daarmee zou ik bijna zeggen dat ik de blaren op mijn tong heb i.p.v. onder mijn voeten, want daar heb ik ze zeker niet. Maar ik was in de avond wel even mijn stem kwijt, zoveel gezellige gesprekken heb ik gevoerd. Daar word ik weer heel blij van en heb ik weer veel positieve energie van gekregen. Daarmee kan ik weer goed de rest van mijn wandeltocht gaan volbrengen. Bedankt voor jullie komst naar mijn kraam.

Donderdagochtend ben ik weer terug in Haarlem en vervolg daar weer mijn route. Die zal dan naar Noordwijk gaan. Tot ziens maar weer!

6 reacties

 1. Goedemorgen André,
  Was idd een gezellig gesprek.
  Succes weer… wie weet loop ik nog een x met je mee.
  Groetjes Babs

 2. hoi andre
  we vonden het leuk je weer even gezien en gesproken te hebben
  en natuurlijk ook even 2 spiertjes gekocht bij je om de stichting en jou te steunen
  we wensen je weer veel succes met het lopen
  groetjes henk en diana

 3. Hoi 👋!!!

  Super al zoveel opgehaald, bijna je streefbedrag gehaald maar ik weet zeker dat je er ruim overheen gaat.💪👍.
  Veel succes en plezier vandaag 😁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *