Nederland in 80 dagen

Dag 49, 13 juni 2023, onbedoelde thuisdag

ONGELUKSGETAL OF TOCH NIET?

49 is een van mijn geluksgetallen. 13 is uiteraard een algemeen ongeluksgetal. Zou dat onbewust meegespeeld hebben dat ik heb besloten om vandaag niet te gaan wandelen? Wellicht, maar het feit dat ik gisterenmiddag en avond uren bezig ben geweest met diverse problemen op de route en daardoor maar tot 3 uurtjes slaap kwam was zeker de belangrijkste. Ik was vanmorgen kapot en kon met geen mogelijkheid eventueel 23 km gaan wandelen. Want uiteindelijk bleek de route via een ander pont waarschijnlijk toch mogelijk. 

Maar vanochtend ben ik na het ontbijt direct naar de bushalte gelopen en heb de bus van 8.28 genomen en was na 3 uur reizen, thuis in Scherpenzeel. Toen ik eenmaal in de trein zat heb ik mijn alarm van mijn telefoon gezet zodat deze tussen Nijmegen en Arnhem af zou gaan zodat ik de overstap niet zou missen. En dat was geen overbodige luxe want ik viel binnen 15 minuten kun slaap. 

Maar meer dan 45 minuten kon ik er daar niet van genieten. Mijn telefoon rinkelende en ik pakte hem op, het was mijn vrouw. Er was een bekende persoon van ons uit Scherpenzeel op mijn kantoor en die wilde wat Spiertje Knuffels kopen voor het goede doel. “Ja”, zei ik, “dan geef je die toch mee”? Maar de reden dat ze belde was dat er niet 1 of 2 knuffels gewenst waren, maar…….100! Dat noem ik dus een geluk bij een ongeluk. En ongeluk is dan meer het feit dat ik niet wandel want ik ben gelukkig NIET geblesseerd.

Jan en Mieneke van Bruggen nemen 100 Spiertje Knuffels.

Nou, daar kom ik vanmiddag dan zeker even voor naar kantoor om die persoon hoogstpersoonlijk te bedanken. En zo gebeurde het dus ook. Rond de klok van 16.30u kwamen Mieneke en Jan van Bruggen van respectievelijk Judoschool Midio en van Bruggen Las en Hekwerk, op mijn kantoor om de knuffels in ontvangst te nemen. We gaan uiteraard samen op de foto en ik heb hen hartelijk bedankt voor deze mooie afname. Als je na het lezen van dit verhaal ook zo’n leuke Spiertje Knuffel  wilt hebben dan kan je contact met mij opnemen via een Whatsapp (06-20644061) of stuur een bericht op Facebook of laat een bericht onder dit verhaal achter. De kosten zijn 15 euro voor de knuffel en als deze verstuurd moet worden komen de verzendkosten van 6,95 euro er nog bij.

De route van woensdag 14 juni.

Zo eindigde deze middag toch met een zéér leuke ontmoeting! Morgenochtend ga ik iets na 8 uur weer met de bus terug en ben dan ik na 10 uur op station Dordrecht. Vanaf daar loop ik met een grote boog naar mijn hotel en zal ik door het Zuid-Hollandse deel van de Biesbosch aan de noordkant van de Merwede lopen en heb dan dus geen last van boten die niet varen! Tot morgen!

6 reacties

 1. Wauw wat een top verassing André
  Na toch even een tegen slagje
  Ja slaap gebrek is niet fijn als je zoveel kilometers moet lopen
  Leuk je weer even gezien te hebben in het straatje
  En voor morgen weer veel succes
  Groetjes henk en diaan

 2. Mooi die honderd spiertjes en heel goed dat je kiest voor je gezondheid en niet tegen beter weten in gaat wandelen. Respect.
  Morgen weer een goede start en mooie ontmoetingen.

 3. Hallo André

  Verstandig besluit om naar je lichaam te luisteren en niet vermoeid te starten.
  Maar het heeft gewoon zo moeten zijn😁, persoonlijk al die “spiertjes “ afgeven is toch veel leuker 😉.
  Succes vandaag weer 💪👣👣😁

 4. Hoi Andre’, je dag was gister niet lekker begonnen maar eind goed al goed, wat ’n leuke verrassing zeg! Knap en veel respect zoals je hier mee omgaat.
  Ga vooral zo door vandaag weer ’n nieuwe dag, leuk om je dagelijks te volgen. Andre’ succes verder met dit geweldige doel… Graag wil ik 6 spiertjes bestellen, zie hieronder mijn gegevens. Groetjes en tot de 4 daagse ( Arcus )

  1. Hallo Tinie,

   Bedankt voor je leuke reactie en bedankt voor de bestelling van de 6 knuffels. Ik krijg jou gegevens niet te zien(privacy). Je mag je gegevens wel in een persoonlijk bericht naar mij sturen op bijvoorbeeld WhatsApp (06-20644061). Of ik kan ze natuurlijk voor je meenemen naar Wijchen en in de Arcus overhandigen.

   Groeten
   André

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *